Agenda september t/m december

Evenementen bij Vechtclub XL:

woensdag 21 sept: start Keramiek cursus

Lijkt het je leuk om meer te leren over porselein en is een workshop van een paar uurtjes niet genoeg voor je? Een cursus duurt 3 maanden en geeft je alle tijd om je eigen ontwerp voor een klein porseleinen product te realiseren, van begin tot het eind.

Meer informatie over de cursus

Keramiek Workshop Utrecht

terug naar boven

vrijdag 30 sept: Opening vershal Vechtclub XL

Wij zijn zo ver(s)! Op vrijdag 30 september van 16.00 uur tot 01.00 uur openen wij met trots onze vershal bij Vechtclub XL.

Meer informatie over de opening van de vershal

vershal_lintje

terug naar boven

zondag 9 okt: Workshop handlettering Lennart Wolfert

Ook uit jouw hand kunnen de mooiste letters op papier komen. Na het volgen van deze workshop maak je zelf de gaafste handgeschreven teksten!

In samenwerking met Urlaub
13.00-17.00 uur
Meer info en inschrijven

urlaub-wolfert

 

terug naar boven

zondag 16 okt: Cinetoon

Cinetoon is een nieuw audiovisueel programma geïnitieerd door Stichting De Vechtclub. Maandelijks wordt er rondom één thema een serie (stille) kunstfilms vertoond waarbij een artiest of ensemble de stille films begeleidt, of tussen de projectes door reageert op het beeld. Deze eerste avond draait om het thema ‘De reis’.

Meer info volgt snel.

terug naar boven

vrijdag 25 nov: Winterwinkelen

Onze huurders openen tussen 17.00 en 21.00 uur hun werkplekken: Makers en ontwerpers verkopen eigen producten zoals handgemaakte sieraden en tassen, porseleinen kopjes, mode-accessoires, handgedraaide schalen en gezeefdrukte affiches en kaarten. Achter elk product en materiaal zit vaak een bijzonder verhaal waar makers met liefde over vertellen als je komt winterwinkelen in hun werkplaatsen en ontwerpstudio’s.

daandesign

terug naar boven

donderdag 15 dec: FuckUp Nights Utrecht

Fuckup Nights is een wereldwijd evenement waarbij bad practises in het zonnetje worden gezet. Immers; leren doen we allemaal met vallen en opstaan, op onze weg naar succes. Honderd mensen zijn welkom om op deze avond te luisteren naar vier sprekers die hun fouten bekennen en deze delen met het publiek.

Meer info volgt.

terug naar boven