Agenda oktober t/m december

Evenementen bij Vechtclub XL:

vr 25.11.2016 – Winterwinkelen in Vechtclub XL

Onze huurders openen tussen 17.00 en 21.00 uur hun werkplekken: Makers en ontwerpers verkopen eigen producten zoals handgemaakte sieraden en tassen, porseleinen kopjes, mode-accessoires, handgedraaide schalen en gezeefdrukte affiches en kaarten. Achter elk product en materiaal zit vaak een bijzonder verhaal waar makers met liefde over vertellen als je komt winterwinkelen in hun werkplaatsen en ontwerpstudio’s.

Meer informatie

Winterwinkelen bij Vechtclub XL
terug naar boven

vr 25.11.2016 – Benefietconcert t.b.v. Because We Carry

Op vrijdag 25 november kun je tijdens Winterwinkelen in Vechtclub XL niet alleen terecht voor de leukste eigen gemaakte producten van diverse ontwerpers, maar ook voor de mooiste en intiemste concerten van diverse artiesten!

Deze concerten maken onderdeel uit van het benefiet voor de organisatie Because We Carry.
Meer informatie

terug naar boven

do 15.12.2016 – FuckUp Nights Utrecht

Fuckup Nights is een wereldwijd evenement waarbij bad practises in het zonnetje worden gezet. Immers; leren doen we allemaal met vallen en opstaan, op onze weg naar succes. Honderd mensen zijn welkom om op deze avond te luisteren naar vier sprekers die hun fouten bekennen en deze delen met het publiek.

Meer informatie en inschrijven

FuckUp Nights Utrecht in Vechtclub XL
terug naar boven

do 22.12.2016 – Radio Resistencia # 71

De laatste radioshow dit jaar. Dit keer draait de hele Radio Resistencia crew en is er geen live act. Kom gezellig langs om met ons de laatste show dit jaar te vieren. We verwachten in 2017 weer veel interessante shows met veel experimentele electronische live acts.

Meer informatie

Radio Resistencia #71
terug naar boven