Agenda januari t/m maart

Evenementen bij Vechtclub XL:

di 17.01.2017 – BNO Utrecht 31e Editie

De 31e editie van BNO Utrecht met drie inspirerende sprekers!

Meer informatie

terug naar boven

zo 22.01.2017 – Cinetoon #3: Het Lichaam met o.a. Danibal

Cinetoon is een regelmatig terugkerend audiovisueel programma in Vechtclub XL. Elk programma biedt rond een thema een aantal korte films. Een artiest of ensemble begeleidt de stille films. De programma’s­­ bestaan uit klassieke experimentele films, oude nonfictie-beelden en actuele werken.

Meer informatie

terug naar boven

do 16.02.2017 – Bierclub februari

Tijd voor een nieuwe Bierclub in Brewpub De Kromme Haring. Laaf de dorst, maak de tongen los en vindt verbroedering! Voor huurders en niet huurders.
Meer informatie

Bierclub

terug naar boven

za 25.02.2017 – Live muziek in de Vechtclub XL Bunker

Op zaterdag 25 februari vanaf 20.30 uur opent de Bunker zijn deuren voor publiek. In Studio Patrick zijn dan optredens te zien van Misfit Mascottes en Boze Adelaar. DJ Daddy Don draait er plaatjes.
Meer informatie

terug naar boven

do 16.03.2017 – Bierclub maart

Tijd voor een nieuwe Bierclub in Brewpub De Kromme Haring. Laaf de dorst, maak de tongen los en vindt verbroedering! Voor huurders en niet huurders.
Meer informatie

Bierclub maart 2017

terug naar boven

ma 20.03.2017 – Itasca (Acid Folk, Los Angeles) + R. de Selby

Itasca is het pseudoniem van de uit Los Angeles afkomstige Kayla Cohen. De gitariste zangeres en singer-songwriter die vorigjaar nog tourde met Ryley Walker, schrijft prachtige, folk-achtige nummers. Haar laatste album Open To Chance (met band) waardeerde Pitchfork met een 7.8. Niet onbegrijpelijk gezien haar vernieuwingsdrang en haar hoopvolle melancholiek.
Meer informatie

Itasca in Vechtclub XL

terug naar boven

di 21.03.2017 – BNO Utrecht editie #32

Dinsdag 21 maart organiseert BNO Utrecht weer een avond met inspirerende lezingen. Deze keer met Robin Stam, Merijn Hos en Pepijn Zurburg van de Designpolitie. Vanaf 19:30 uur ben je van harte welkom in
Vechtclub XL
Meer informatie

BNO Utrecht in Vechtclub XL

terug naar boven

do 06.04.2017 – Fuckup Nights Utrecht

Fuckup Nights is een wereldwijd evenement waarbij ‘bad practises’ in het zonnetje worden gezet. Immers; leren doen we allemaal met vallen en opstaan, op onze weg naar succes. Honderd mensen zijn welkom om op deze avond te luisteren naar vier sprekers die hun fouten bekennen en deze delen met het publiek. Elke spreker krijgt 7 minuten en 10 slides. Daarna is er ruimte voor publiek om vragen te stellen en kan er volop worden nagepraat tijdens de afsluitende borrel.
Meer informatie

Fuckup Nights Utrecht april 2017

terug naar boven

zo 28.05.2017 – Ontwerpsalon 2017

De Ontwerpsalon is een inkoopbeurs in Vechtclub XL waar een selectie van talentvolle beginnende ontwerpers zich door het gebouw heen presenteert. Daarnaast presenteren ontwerpers uit de creatieve broedplaats hun nieuwe collecties aan winkels en de pers.
Meer informatie

Ontwerpsalon 2017 in Vechtclub XL Utrecht

terug naar boven