Agenda april t/m juni

Evenementen bij Vechtclub XL:

do 06.04.2017 – Fuckup Nights Utrecht

Fuckup Nights is een wereldwijd evenement waarbij ‘bad practises’ in het zonnetje worden gezet. Immers; leren doen we allemaal met vallen en opstaan, op onze weg naar succes. Honderd mensen zijn welkom om op deze avond te luisteren naar vier sprekers die hun fouten bekennen en deze delen met het publiek. Elke spreker krijgt 7 minuten en 10 slides. Daarna is er ruimte voor publiek om vragen te stellen en kan er volop worden nagepraat tijdens de afsluitende borrel.
Meer informatie

Fuckup Nights Utrecht april 2017

terug naar boven

vr 14.04.2017 – Bierclub april

Tijd voor een nieuwe Bierclub in Brewpub De Kromme Haring. Laaf de dorst, maak de tongen los en vindt verbroedering! Voor huurders en niet huurders.
Meer informatie

Bierclub Vechtclub XL

terug naar boven

vr 12.05.2017 – Bierclub mei

Deze vrijdag Bierclub in de Kromme Haring. Na afloop is er tevens het openingsfeestje van Rammenas en Stadsfruit! Voor huurders en niet huurders.
Meer informatie

Bierclub mei

terug naar boven

di 16.05.2017 – BNO Utrecht editie #32

Dinsdag 16 mei organiseert BNO Utrecht weer een avond met inspirerende lezingen. Deze keer met Hedof / Rick Berkelmans, Renate Boere en Niels Hoebers.
Meer informatie en tickets

BNO event #32 in Vechtclub XL Utrecht

terug naar boven

zo 28.05.2017 – Ontwerpsalon 2017

De Ontwerpsalon is een inkoopbeurs in Vechtclub XL waar een selectie van talentvolle beginnende ontwerpers zich door het gebouw heen presenteert. Daarnaast presenteren ontwerpers uit de creatieve broedplaats hun nieuwe collecties aan winkels en de pers.
Meer informatie

Ontwerpsalon 2017 in Vechtclub XL Utrecht

terug naar boven

do 08.06.2017 – Fuckup Nights Utrecht #4

Fuckup Nights is een wereldwijd evenement waarbij ‘bad practises’ in het zonnetje worden gezet. Immers; leren doen we allemaal met vallen en opstaan, op onze weg naar succes. Honderd mensen zijn welkom om op deze avond te luisteren naar vier sprekers die hun fouten bekennen en deze delen met het publiek. Elke spreker krijgt 7 minuten en 10 slides. Daarna is er ruimte voor publiek om vragen te stellen en kan er volop worden nagepraat tijdens de afsluitende borrel.
Meer informatie

Fuckup Nights Utrecht april 2017

terug naar boven

zo 11.06.2017 – Le Bazarre bij Vechtclub XL ~ markt met vintage en meer

Le Bazarre voorziet het grote Vechtclub XL buitenterrein van rijen kramen en kleedjes met vintage, design, vinyl, grafisch werk, eten en drinken en veel meer.
Meer informatie

Le Bazarre bij Vechtclub XL 11 juni

terug naar boven

di 12.09.2017 – Awesome Utrecht Pitch Night #2

Awesome Utrecht is een platform voor Awesome ideeën die onze stad nog leuker, socialer of creatiever maken. De tweede pitch night is in Vechtclub XL op dinsdag 12 september. Vijf personen kunnen komen pitchen en de winnaar krijgt 1000 euro om het te realiseren. Ja, zo in het handje. Zonder ook maar één addertje onder het gras.
Meer informatie

Awesome Utrecht