Agenda juli t/m september

Evenementen bij Vechtclub XL:

do 30.08.2017 t/m 03.09.2017 – Pluk de nacht Open Air Filmfestival

PLUK de NACHT strijkt deze week neer bij Vechtclub XL in Utrecht en vertoont de beste films die nog niet in de Nederlandse bioscoop zijn uitgebracht. Het festival is vrij toegankelijk en het is ook mogelijk online een strandstoel te reserveren.
Meer informatie

Pluk de Nacht Open Air Filmfestival Utrecht - Vechtclub XL

terug naar boven

vr 22.05.2017 – Bierclub september

Nazomer Bierclub. De bomen zijn in de war, ze denken dat het herfst is. Maar wij niet. Het is Bierclub. Nu met Ping en ook Pong. Voor huurders en niet huurders.
Meer informatie

Bierclub september

terug naar boven

di 12.09.2017 – Awesome Utrecht Pitch Night #2

Awesome Utrecht is een platform voor Awesome ideeën die onze stad nog leuker, socialer of creatiever maken. De tweede pitch night is in Vechtclub XL op dinsdag 12 september. Vijf personen kunnen komen pitchen en de winnaar krijgt 1000 euro om het te realiseren. Ja, zo in het handje. Zonder ook maar één addertje onder het gras.
Meer informatie

Awesome Utrecht

terug naar boven

do 05.10.2017 – FuckUp Nights Utrecht #5

Fuckup Nights is een wereldwijd evenement waarbij ‘bad practises’ in het zonnetje worden gezet. Immers; leren doen we allemaal met vallen en opstaan, op onze weg naar succes. Honderd mensen zijn welkom om op deze avond te luisteren naar vier sprekers die hun fouten bekennen en deze delen met het publiek. Elke spreker krijgt 7 minuten en 10 slides. Daarna is er ruimte voor publiek om vragen te stellen en kan er volop worden nagepraat tijdens de afsluitende borrel.
Meer informatie

Fuckup Nights in Vechtclub XL Utrecht

terug naar boven