Agenda oktober t/m december

Evenementen bij Vechtclub XL:

do 05.10.2017 – FuckUp Nights Utrecht #5

Fuckup Nights is een wereldwijd evenement waarbij ‘bad practises’ in het zonnetje worden gezet. Immers; leren doen we allemaal met vallen en opstaan, op onze weg naar succes. Honderd mensen zijn welkom om op deze avond te luisteren naar vier sprekers die hun fouten bekennen en deze delen met het publiek. Elke spreker krijgt 7 minuten en 10 slides. Daarna is er ruimte voor publiek om vragen te stellen en kan er volop worden nagepraat tijdens de afsluitende borrel.
Meer informatie

Fuckup Nights in Vechtclub XL Utrecht

terug naar boven

za 14.10.2017 – Lost Bear (release) & Howrah & Chris Bordet

Utrechts meest dwarse indierockband Lost Bear organiseert een feestje rondom de nieuwe ezelplaat Donkey Shot. Samen met Howrah en goochelaar Chris Bordet belooft dit een bijzonder avondje te worden! Entree is € 5. 20.30 zaal open, 21.00 start programma.

Meer informatie

terug naar boven

vr 20.10.2017 – Workshop Omgaan met conflicten door Annemarie Kaldewaij

Stel je het geven van je mening graag even uit? Of weet je meestal precies wat je ergens van vindt? Vraag je je soms af in wat voor woordenwisseling je nu weer bent beland? Of juist hoe het kan dat je zelden ruzie maakt? Annemarie Kaldewaij staat met jullie een vrijdagochtend stil bij conflicten, de verschillende manieren om er mee om te gaan en de voor- en nadelen van deze stijlen. De workshop duurt 2uur met als doel je eigen stijl beter te leren kennen en die van anderen te herkennen.

Meer informatie

terug naar boven

vr 27.10.2017 – Bierclub bij Brewpub De Kromme Haring

Bierclub in Vechtclub XL. Dat belooft weer een dolle boel te worden. Met Brewpub De Kromme Haring als je favoriete drinklokaal. Komt allen tezamen!

Meer informatie

terug naar boven

za 02.12.2017 – Winterwinkelen

– S A F E – T H E – D A T E – zaterdag 2 december Winterwinkelen in Vechtclub XL!

terug naar boven