HoverKraft

interactief ontwerp

HoverKraft

030 21 443 40

E-mail

Website

Ruimte: G1.18

HoverKraft is een ontwerpbureau voor web en identiteit. Of je nu een bedrijf, organisatie of platform bent, we ontwerpen en bouwen graag je huisstijl, identiteit, website of web-applicatie. Zo helpen we jou je doelgroep of markt op een aansprekende en eigen manier te bereiken.

 

Het is onze ambitie verouderde business modellen om te vormen naar een relevant en schaalbaar aanbod van producten en diensten.

HoverKraft gelooft daarbij dat online dé plek is om echt verbinding te maken met je doelgroep. Met mensen. Op een persoonlijke en directe manier.

Door aan te sluiten bij hun behoefte. Door ze middelen in handen te geven problemen op te lossen. Of door ze simpelweg een manier te bieden met elkaar contact te maken.

Of het nu gaat om het bouwen van een online platform rond je merk, of het ontwerpen van de visuele identiteit van je organisatie – we zoeken altijd naar relevante oplossingen binnen een creatief kader. We combineren een functionele blik met verhalende kracht, zijn een one-stop-shop én goede samenwerkers.

HoverKraft heeft gewerkt voor bedrijven van 1 tot 1000 man groot. We hebben ervaring met corporate processen, maar houden het graag menselijk, persoonlijk en dichtbij.

We bieden onze klanten functioneel ontwerp, front- en back-end development en visual design. Tot tekstschrijven aan toe.

NJR Platform Pepper DatingsiteBoenda Identiteit