FLUX landscape architecture

architectuur

Gerwin de Vries

06 248 120 38

E-mail

Website

Ruimte: G1.15

LINT functioneert als landschapslaboratorium waarin wordt gewerkt aan relevante landschappelijke vraagstukken als kustversteviging, wateropgaven, energielandschappen, nieuwe vormen van ecologie en infrastructurele opgaven.

 

Het werk varieert van kleine landschappelijke interventies tot grootschalige plannen voor de lange termijn. FLUX wil ontwerpen maken die zowel relevant, zintuiglijk als precies zijn.

FLUX landscape architecture is opgericht door de landschapsarchitecten Alexander Herrebout en Gerwin de Vries in 2011 en heeft vestigingen in Utrecht en in Middelburg.

Gerwin en Alexander wonnen de eerste prijs in de International Archiprix en ontvingen beide een startstipendium van het fonds BKVB. Beide zijn als docent betrokken bij het onderwijs op NHTV Urban Design Breda, HKU Spatial Design Utrecht en Larenstein Landscape Architecture Velp. Het werk van FLUX is onderdeel geweest van verschillende publicaties en (internationale) exposities.

samen zw 090215 hrLINT landscape architecture LINT landscape architecture2LINT landscape architecture4 LINT landscape architecture3  LINT landscape architecture5
LINT landscape architecture7