Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meet Up: BTW-aangifte huiswerkklas door The Bookie Q1

13 april 2018- 14:00 - 17:00

Workshop bij Vechtclub XL

De kwartaal aangifte moet weer gedaan worden. Ben jij ook zo’n ondernemer die dat tot de 29e uitstelt en dan net op tijd de betaling naar de bank stuurt hopende dat het nog op tijd binnenkomt?

Dat het niet leuker kan verkondigt de Belastingdienst al jaren en we komen er echt niet onderuit. Dus dachten wij: laten we dan in ieder geval de gedeelde smart benutten en gezamenlijk, zwelgend in zelfmedelijden, deze taak zo snel en efficiënt mogelijk uitvoeren. We nodigen vanaf nu ieder kwartaal The Bookie uit voor een heuse huiswerkklas voor de btw kwartaal aangifte. Pak die schoenendoos met bonnen, je ordners met facturen en laptop onder je arm en kom naar Vechtclub XL!

Geen prikkels, telefoon uit, The Bookie die rondloopt, over je schouder mee kijkt en antwoord heeft op al je vragen. Omringd door mede-ondernemers die zich net als jij concentreren op deze zware taak. Na afloop drinken we samen een biertje in Brewpub De Kromme Haring!

Van 14.00 tot 17.00 uur in de vergaderruimte van Vechtclub XL (ingang van restaurant De Klub) Deelname is gratis, je kunt gewoon binnenlopen.

In de vorige huiswerkklas werden de volgende thema’s besproken: https://www.thebookie.nl/nieuws/vechtclubxl/

* Ook als geen klant van The Bookie of als niet huurder van Vechtclub XL kan je aan deze btw huiswerkklas deelnemen.

The Bookie is een boekhoudkantoor voor zzp’ers in hartje Utrecht. Ontstaan vanuit de festivalwereld helpen we al jaren creatief Utrecht met het doen van de boekhouding. Je Bookie kent je wensen en heeft daarom een systeem ontworpen waarmee je zo efficiënt mogelijk te werk kunt gaan. In The Bookie webapp houd je zelf je administratie in een makkelijk online systeem bij. Iedere keer dat je iets moet aanleveren aan de Belastingdienst controleert, adviseert en voert The Bookie het uit, precies zoals jij wilt.

Het netwerk is inmiddels uitgegroeid tot in de verste hoeken van zzp Nederland. Met Bookie Bazen (lees hier de interviews: https://www.thebookie.nl/nieuws/interviews/), die hout bewerken, mode ontwerpen, tweedehands meubels en skateboards verkopen of speakers verhuren en Bazen die als vitaliteitscoach, docent, psycholoog, tekstschrijver of yogi werken. Via The Bookie op Facebook houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en live komen we elkaar ieder kwartaal tijdens The Bookie Borrel tegen.

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen doen? Meld je aan voor een gratis account of plan een kennismakingsgesprek.
Meer info vind je op: https://www.thebookie.nl/

Gegevens

Datum:
13 april 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Vechtclub XL
Europalaan 2B
Utrecht, Utrecht 3526 KS Nederland
+ Google Maps

Organisator

The Bookie
Telefoon:
030 - 207 20 77
E-mail:
info@thebookie.nl
Website:
https://www.thebookie.nl/