Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ontwerpsalon

22 april 2018 - 23 april 2018

Gratis
Ontwerpsalon 2018 Utrecht

De Ontwerpsalon is een inkoopmarkt bij Vechtclub XL in Utrecht waar ontwerpers hun werk presenteren aan winkeliers en media. Naast inkopers en pers ben je ook welkom als je geïnteresseerd bent in design of als je een keer binnen wil kijken bij Vechtclub XL. Je kan er keramiek, sieraden, mode accessoires, grafisch en illustratief werk en interieurproducten bewonderen en ter plekke kopen.

Ontwerpsalon editie 3 vindt plaats op ZONDAG 22 april van 11.00 tot 17.00 uur & MAANDAG 23 april van 10.00 tot 16.00 uur bij Vechtclub XL, Europalaan 2B in Utrecht.
De entree is gratis.

De ontwerpers uit de Vechtclub XL gooien hun deuren open zodat je binnen kunt kijken in de studio’s waar de producten tot stand komen. Daarnaast presenteert een selectie van tientallen veelbelovende beginnende ontwerpers hun collecties. Alle ontwerpers zijn zelf aanwezig om de verhalen achter hun werk te vertellen.

Vechtclub XL heeft 140 creatieve ondernemers onder één dak, je vind er onder andere keramiekateliers, muziekstudio’s, een houtwerkplaats, een moestuin, vele werkstudio’s en natuurlijk restaurant De Klub. Daarnaast is er de Vershal, met een bierbrouwer, broodbakkerij, koffiebranderij met espressobar. Veel ateliers en ontwerpstudio’s zullen tijdens het evenement geopend zijn. Een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen en de mensen te ontmoeten die al het moois creëren.

Meer informatie en inschrijven

Gegevens

Begin:
22 april 2018
Einde:
23 april 2018
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
http://ontwerpsalon.nl/

Locatie

Vechtclub XL
Europalaan 2B
Utrecht, Utrecht 3526 KS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Ontwerpsalon
E-mail:
info@ontwerpsalon.nl
Website:
http://ontwerpsalon.nl/