Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vervolg workshop: Constructief onderhandelen

5 april 2018- 10:00 - 12:30

Workshop bij Vechtclub XL

Let op: voor deze workshop heb je basiskennis over je conficthanteringsstijl nodig. Die leer je bij deel 1 – Workshop Omgaan met conflicten.

Heb je deze basiskennis elders opgedaan? Stuur me een mail (annemariekaldewaij@gmail.com), dan kijken we of het aansluit!

In deze vervolgworkshop leer je standpunt van belang te onderscheiden. Er wordt vaak gecommuniceerd in standpunten, het kennen van het belang achter een standpunt helpt om tot een constructieve onderhandeling te komen. Creeer ruimte in de onderhandeling door de verschillende belangen op tafel te krijgen.

Vervolgens gaan we aan de slag met een fictieve onderhandeling. Hierbij kun je je kennis over conflicthanteringsstijlen inzetten om je bewust te worden van jouw manier van onderhandelen: hoe onderhandel jij? Wat is hiervan het effect? Wat gaat goed en wat wil je anders? Met dit inzicht leer je je eigen belangen te behartigen met aandacht voor de belangen van de ander.

De workshop duurt 2,5 uur met als doel leren constuctiever te onderhandelen door de impact van je eigen conflicthanteringsstijl te kennen en je te richten op de belangen.

Annemarie Kaldewaij heeft een achtergrond in Psychologie en gelooft in gedragsverandering door zelfkennis en bewustwording. Conflicten zijn daarvoor een uitstekend aanknopingspunt: voorlopig zijn conflicten de wereld nog niet uit, tot die tijd kunnen we bij ieder conflict leren er beter mee om te gaan. Naast trainer conflicthantering is ze werkzaam bij Rammenas, huurder van Vechtclub XL.

➡ Aanmelden: https://goo.gl/forms/VCMH1FwEq46Bytow1
➡ Locatie: vergaderruimte Vechtclub XL
➡ Voorbereiding: donderdag 29 maart ontvang je een korte voorbereidingsopdracht
➡ Kosten: pay-what-you-like

Gegevens

Datum:
5 april 2018
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorie:
Website:
https://goo.gl/forms/VCMH1FwEq46Bytow1

Organisator

Vechtclub XL
Telefoon:
06-24 20 28 93
E-mail:
info@vechtclub.nl
Website:
https://www.vechtclubxl.nl

Locatie

Vechtclub XL Vergaderruimte(s)
Europalaan 2B
Utrecht, Utrecht 3526 KS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-24 20 28 93
Website:
https://www.vechtclubxl.nl