Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop: Brainstormen en creatieve werkvormen

28 maart 2018- 10:00 - 11:30

Workshop bij Vechtclub XL

Zit je vast in je sleur? Lijken al je ideeën afgezaagd? Of zit je met jouw projectteam met een probleem? Doe een creatieve brainstorm.

Bij de workshop ‘Brainstormen en creatieve werkvormen’ leer je hoe je een brainstorm houdt waar je uitkomt met een goed idee en de energie om dat idee aan te gaan pakken. We behandelen de theorie en regels van het brainstormen, bekijken een aantal verschillende brainstormtechnieken en gaan met creatieve werkvormen aan de slag.

Met een brainstorm kun je je (creatieve) werk onder de loep nemen, jouw producten verbeteren of zelfs nieuwe manieren van geldverdienen ontwikkelen. Werk je in een team? Dan kan kan een stevige brainstorm nieuwe invalshoeken opleveren waardoor je een probleem kunt oplossen of een project efficiënter kunt aanpakken. Je stopt met de gedacht: ‘zo doen we het altijd’, en vraagt jezelf af: ‘waarom doen we het eigenlijk zo?’

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur met als doel het vergroten van jouw repertoire brainstormtechnieken. Op die manier kun je ze effectief en efficiënt inzetten om een probleem aan te pakken.

Sterre ten Houte de Lange is bestuurslid bij Denkkracht Utrecht, een denktank voor young professionals die bij (semi)publieke organisatie en NGO’s maatschappelijke vraagstukken aanpakken met behulp van brainstormmethoden. In haar dagelijks leven is Sterre freelance journalist.

➡ Aanmelden: https://goo.gl/forms/45kV2TFhPBqRjpa52
➡ Locatie: vergaderruimte Vechtclub XL
➡ Voorbereiding: op 23 maart stuurt Sterre je een korte voorbereidingsopdracht.
➡ Kosten: pay-what-you-like

Gegevens

Datum:
28 maart 2018
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:
Website:
https://goo.gl/forms/45kV2TFhPBqRjpa52

Organisator

Vechtclub XL
Telefoon:
06-24 20 28 93
E-mail:
info@vechtclub.nl
Website:
https://www.vechtclubxl.nl

Locatie

Vechtclub XL Vergaderruimte(s)
Europalaan 2B
Utrecht, Utrecht 3526 KS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-24 20 28 93
Website:
https://www.vechtclubxl.nl