Bij Vechtclub XL kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken in onze kas. Daarnaast beschikken we over twee vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten. Heb je interesse in het huren van een vergaderruimte of de zaal, neem contact op via verhuur@vechtclubxl.nl of 06-24202893.

 

Een pakkende reportage, visuele ondersteuning van je presentatie of een sfeerimpressie in beeld en geluid van een evenement in de Vechtclub XL?

Studio Hersenstal, TT Film, Story2tell Mediaproducties, Left Handed en Hill Valley zijn de creatieve bedrijven binnen de Vechtclub XL die zich bezighouden met film, videoproductie en bedrijfsfilm. Ze beschikken over de juiste apparatuur, kennis, jarenlange ervaring en montagefaciliteiten.

Ze hebben zich verenigd in de Filmclub XL en bieden graag hun diensten aan. Voordelen? Ze kennen de locatie op hun duimpje, hebben jarenlange ervaring in het vak en rekenen geen reiskosten.

We bieden verschillende mogelijkheden:

  1. Sfeerimpressie van 2 a 5 minuten
    We leggen je evenement of conferentie vast in een sferisch beeldverslag van 2 tot 4 minuten. Sfeerbeelden afgewisseld met korte interviews geven een indruk van het evenement.
  2. Registratie
    Je kan er ook voor kiezen een presentatie of speech in zijn geheel vast te laten leggen. We voorzien de registratie van een duidelijke en pakkende intro en einde zodat je het direct op je website of voor andere doeleinden kunt gebruiken.
  3. Visuele ondersteuning van presentatie, opening of conferentie
    Om je presentatie, openingswoord of conferentie kracht bij te zetten kan je denken aan visuele ondersteuning door middel van korte film-instarts. Zo kan je laten zien wat je vertelt. Wij denken graag mee hoe we dit kunnen verzorgen. Het laten maken van animaties en infographics behoort ook tot de mogelijkheden.

Mocht je andere wensen hebben op het gebied van film/video of animatie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We bespreken graag je wensen en maken een passende offerte.

Interesse? Mail voor meer informatie en reserveringen naar verhuur@vechtclubxl.nl.