Bij Vechtclub XL kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken in onze kas. Daarnaast beschikken we over twee vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten. Heb je interesse in het huren van een vergaderruimte of de zaal, neem contact op via verhuur@vechtclubxl.nl of 06-24202893.

 

Zou je een fotoverslag van een evenement willen laten maken, of portretten van de gasten? Dan kan dat door één van onze vaste fotografen!

Clubleden Marieke, Kris en Lilian hebben zich verenigd in de Fotoclub XL en bieden graag hun diensten aan. Voordelen? Ze kennen de locatie op hun duimpje, hebben jarenlange ervaring in het vak en rekenen geen reiskosten.

Binnen de afgesproken tijd ontvang je een ruime selectie afgewerkte beelden in zowel print- als webkwaliteit.

We bieden verschillende mogelijkheden:

  1. Fotoreportage
  2. Portretten van uw gasten/Fotografisch gastenboek
    Hiervoor kan een fotobooth met professioneel licht opgebouwd worden.
  3. Fotografie op maat
    Natuurlijk maken wij ook graag een aangepaste offerte voor je eigen ideeën en wensen. Bijvoorbeeld als je een speciale groepsfoto in gedachten hebt, een workshop wilt laten geven door een fotograaf of een fotobooth speciaal wilt laten inrichten. We denken graag met je mee!
Utrecht, 28-03-2014. 8 Uur Overwerk. Zie achtuuroverwerken.nl/stad/utrecht. Foto: Willem Sluyterman van Loo - www.wsvl.nl

Patrick Stoop aan het werk. Foto door Willem Sluyterman van Loo

Interesse? Mail voor meer informatie en reserveringen naar verhuur@vechtclubxl.nl.