Expositie: Daglicht

Kunstuitleen Utrecht exposeert en veilt ruim honderd grafische kunstwerken uit het depot, tussen 20 maart en 11 april bij Vechtclub XL. Er zijn bijzondere etsen, zeefdrukken en litho’s te koop van bekende en minder bekende kunstenaars. Gedurende de expositie kan je een bod uitbrengen; de startbedragen variëren van 25 tot 85 euro.

De expositie zal feestelijk geopend worden op vrijdag 20 maart. Enkele huurders van Vechtclub XL zullen zichzelf dan voorstellen aan de hand van hun favoriete werk uit de collectie. Ook zal er livemuziek zijn, geïnspireerd op een grafisch werk en worden er rondleidingen gegeven.

De chefkok van restaurant De Klub maakt bovendien een menu dat in het teken staat van zijn geselecteerde kunstwerk.

Meer informatie in het Facebook event.

Flyer Expositie Daglicht Vechtclub XL - Fotografie door Patrick Stoop

Foto: Patrick Stoop