Vacature: Pandbeheerder

Vechtclub XL is op zoek naar een beheerder/conciërge voor onderhoud, reparatie en beheer van het gebouw en terrein van VechtclubXL.

Vechtclub XL

Vechtclub XL is een creatief bedrijfsverzamelgebouw in de Merwedekanaalzone in Utrecht. Er is ruimte voor 140 creatieve ondernemers onder één dak met makers vanuit zo’n 50 uiteenlopende disciplines met o.a. een houtwerkplaats, een edelsmederij, een keramiekatelier, een fotostudio, meerdere grafisch ontwerpbureaus, muziekstudio’s en architectenbureaus. Daarnaast huisvest Vechtclub XL restaurant De Klub, brouwerij De Kromme Haring, ontbijtclub Froh, koffiebrander Nordkapp, Stadsfruit en bakkerij Kontjes & Sneetjes. Samen met haar culturele evenementen en zakelijke workshops stimuleert Vechtclub XL een actieve community en open netwerk van creatieve makers met uiteenlopende disciplines. Vechtclub XL opende in 2012 haar deuren en heeft als pionier in het gebied mede de Merwedekanaalzone op de kaart gezet en identiteit gegeven.

Parttime beheerder/conciërge

Als conciërge ben je een allrounder en hou je je bezig met het onderhoud, de veiligheid, het toezicht en duurzaamheid van het gebouw en het bijbehorende buitenterrein. Je werkt nauw samen met en onder de verantwoordelijkheid van de beheerder. Je bent communicatief, flexibel en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in staat overzicht te houden en actief mee te denken in het optimaliseren van de werkprocessen voor beheer. Je luistert naar de verzoeken en wensen van de huurders, voert onderhoudswerkzaamheden uit, signaleert incidenten, anticipeert op noodzakelijke werkzaamheden en communiceert vlot en duidelijk m.b.t. de meldingen en planning.

Taken:

 • Kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, zoals dakgoten reinigen, installatiewerk en interne verbouwingen.
 • Aanspreekpunt voor huurders, brandweer, gemeente en andere externe partijen
 • Beheren van brandveiligheidssysteem en cameratoezicht.
 • Vervangen of aanvullen van beheerder bij diens afwezigheid. In ieder geval op 1 vaste dag per week: vrijdag.

Functie-eisen:

 • Affiniteit met de doelstelling van Vechtclub XL;
 • MBO denk- en werkniveau;
 • Aantoonbaar kennis en vaardigheden voor de genoemde werkzaamheden;
 • Flexibele instelling; bereid en beschikbaar om indien nodig ook buiten reguliere kantoortijden te werken;
 • In ieder geval op vrijdag beschikbaar;
 • Woonachtig in Utrecht.

Competenties:

 • Handvaardig bij allerhande klussen;
 • Optimistisch en flexibel;
 • Dienstverlenend en faciliterend;
 • Representatief en klantvriendelijk;​
 • Goede communicatieve vaardigheden;

Wij bieden:

 • Een uitdagende, sociale en afwisselende functie met ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden;
 • Een faciliterende rol in een maatschappelijk betrokken organisatie en creatieve werkomgeving;
 • Ruimte om je talenten in te zetten en te ontwikkelen;
 • Een plek waarin verschillende netwerken bij elkaar komen en waar veel gebeurt;
 • Veel dynamiek en vrijheid;
 • Enthousiaste collega’s.

De functie zal ingevuld worden door een freelancer of iemand in vaste dienst die vol enthousiasme de beheerder kan ondersteunen bij alle beheertaken.

Meer informatie:

Meer informatie over de organisatie vindt je op onze website, www.vechtclubxl.nl . Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Pim Snijdoodt: p im@vechtclubxl.nl Je sollicitatie en motivatie met C.V. kun je voor 6 november sturen aan Pim, e-mail: pim@vechtclubxl.nl. Gesprekken worden eind november gepland met als doel in december te starten met de werkzaamheden.