Vacature: Freelance Coordinator Verhuur

Vechtclub XL is vanaf oktober op zoek naar een freelance coördinator voor de verhuur van de zaal, vergaderruimtes en kassen voor 8 tot 20 uur per week. Zie hieronder de toelichting.

Vechtclub XL

Vechtclub XL is een creatief bedrijfsverzamelgebouw in de Merwedekanaalzone in Utrecht. We bieden ruimte aan 140 creatieve ondernemers onder één dak met creatieve makers vanuit zo’n 50 uiteenlopende disciplines waaronder o.a. een houtwerkplaats, een edelsmederij, een keramiekatelier, een fotostudio, meerdere grafisch ontwerpbureaus, muziekstudio’s en architectenbureaus. 

Daarnaast huisvest Vechtclub XL restaurant De Klub, Brouwerij De Kromme Haring, allday breakfastbar Froh, Stadsfruit en koffiebrander Nordkapp. Samen met haar culturele evenementen en zakelijke workshops stimuleert Vechtclub XL een actieve community en open netwerk van creatieve makers vanuit uiteenlopende disciplines. Vechtclub XL opende in 2012 haar deuren en heeft als pionier in het gebied mede de Merwedekanaalzone op de kaart gezet en identiteit gegeven.

Wat ga je doen?

Als freelance coördinator verhuur hou je je bezig met de organisatie, marketing, uitvoer en strategie van de verhuuractiviteiten in Vechtclub XL in samenwerking met de huidige coördinator verhuur. Gezamenlijk met je collega is het doel om de kwaliteit en het serviceniveau van Vechtclub XL te optimaliseren.

Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de directeur en werkt nauw samen met horecapartner De Klub. Je voelt je prettig in je rol als gastheer/gastvrouw en zet je in om de verhuur van de zalen, vergaderruimtes en kassen goed te laten verlopen en te doen groeien. Je bent in staat overzicht te houden en structuur aan te brengen in de werkprocessen waarmee je te maken krijgt. Je neemt reserveringen aan, stelt offertes op, draagt zorg voor de catering, verdeelt taken onder medewerkers, bent servicegericht en bent verantwoordelijk voor het beheer. Als sterke communicator met oog voor detail vervul je een spilfunctie op de vloer.

Projectbeschrijving

 • Medeverantwoordelijk voor de uitvoering van het verhuurbeleid van de organisatie;
 • Dagelijkse planning en coördinatie van verhuur van zaal en vergaderruimten;
 • Actief bezig om de bezettingsgraad van de zaalverhuur van Vechtclub XL te optimaliseren/verhogen.

Project-eisen

 • Affiniteit met de doelstelling van Vechtclub XL;
 • HBO denk- en werkniveau; 
 • Aantoonbaar enige relevante werkervaring (horeca en/of eventmanagement)
 • Flexibele instelling; bereid en beschikbaar om indien nodig ook buiten reguliere kantoortijden te werken;
 • Woonachtig in Utrecht.

Competenties

 • Dienstverlenend en faciliterend;
 • Representatief en klantvriendelijk;
 • Organisatorisch vaardig;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met acquisitie;
 • Zelfstandig, ondernemend en verantwoordelijk.

Wij bieden

 • Een uitdagend, sociaal en afwisselend project met ruimte voor veel eigen inbreng en verantwoordelijkheden;
 • Een dynamische spil in een maatschappelijk betrokken organisatie en creatieve werkomgeving;
 • Ruimte om je talenten in te zetten en te ontwikkelen;
 • Een bruisende plek waarin verschillende netwerken bij elkaar komen en waar veel gebeurt;
 • Enthousiaste collega’s.

De functie zal ingevuld worden door een freelancer die vol enthousiasme de coördinatie en acquisitie van de verhuur zal verzorgen, is samenwerking met de huidige coördinator verhuur. De gehele verantwoordelijkheid zal in samenspraak worden verdeeld tussen jullie twee. De verwachte werkdruk komt dan momenteel op ongeveer 2 dagen uit waarin je 8 tot 20 uur per week werkt. De werkdruk is afhankelijk van het aantal aangenomen verhuren. De vergoeding voor het uitvoeren van deze functie bedraagt 18 euro exclusief BTW per uur.

Meer informatie:
Meer informatie over de organisatie vindt je op onze website, www.vechtclubxl.nl. Meer informatie over de functie kun je opvragen bij Lisa de Groot 06 11 23 03 78. Je sollicitatie en motivatie met C.V. kun je vóór 14 september 2020 sturen aan Lisa de Groot en Roswita Warmerdam, e-mail: lisa@vechtclubxl.nl en roswita@vechtclubxl.nl, Gesprekken zullen wij plannen op 21 en 22 september.