Cargoguide

softwareontwikkeling en internetdiensten

Cargoguide International B.V.

030 223 20 86

E-mail

Website

Ruimte: A2.2

Onze service helpt (inter)nationale vervoerders bij het vinden van de beste vrachttarieven. Gebruikers van “Cargo Office” hebben toegang tot onze tarieven zoekmachine en kunnen hierdoor snel en efficient de juiste keuze maken.

 

Onafhankelijk en innovatief.

Wij zijn een zelfstandig, middelgroot bedrijf opgericht door drie broers. Onze missie is om een zo compleet mogelijk onafhankelijk overzicht te bieden van alle tarieven op het gebied van de lucht- en zeevracht.

Op dit moment werken er ongeveer 25 mensen vanuit Utrecht en zijn wij op zoek naar nieuwe leuke collega’s die ons team kunnen versterken.

Als bedrijf vinden we het belangrijk om sociaal te ondernemen. Wij geloven niet in kantoorparken en wel in een prikkelende omgeving. Wij zoeken verbinding met onze directe buren en staan open voor samenwerkingen.

Wij maken bewuste keuzes.

Onze klanten zitten over al ter wereld; wij bedienen graag kleine bedrijven maar ook alle grote vervoerders in de transportsector. Cargoguide zit in een constante start-up modus, wij geloven in innovatie en veranderen de markt op een geheel eigenwijze.

cargoguide_office_01cargoguide_office_02
cargoguide_office_03

cargoguide_products cargoguide_website