Hustle Creatives

fotografie, montage, sounddesign, videoproductie

Hustle Creatives

06 268 736 32

E-mail

Website

Ruimte: E2.5

Hustle Creatives is een team van vijftien strong individuals met uiteenlopende expertises die elkaar versterken. Ze staan klaar om je op een no-nonsense en creatieve manier te verrassen. Hustle maakt films, muziek en kunst. Maar organiseren ook festivals, doen uitvindingen en schrijven code. Ze houden van vertellen.

 

Een creatief collectief met een scherp randje. Hustle Creatives bedenkt en maakt online video concepten en zorgt ervoor dat deze gezien worden. De Hustlers houden van aanpakken en verpakken verhalen in een pakkend concept en mooie beelden. Met oog voor detail. En een knipoog. Een video die opvalt in de tijdlijn van friends & frenemies, of als visitekaartje op de website. Maar die het ook goed doet op feesten en partijen. Hustle is een smeltkroes van zo’n twintig freelancers en kleine ondernemingen, verenigd in één coöperatie. Ze staan stuk voor stuk op eigen benen, maar maken het liefst dingen samen.

SAMEN KOM JE VERDER, REIK JE HOGER, MAAR BOVENAL: DAT MAAKT ALLES LEUKER.

Door Hustle’s flexibele organisatiemodel betaal je alleen voor de creatieve disciplines die je inhuurt. Niet voor een glimmend kantoorpand, dure directeur of wagenpark. Je kunt hen benaderen voor kleine en grote projecten. Voor een brainstorm, concept, of productie. Een aftermovie, social campagne of reclamefilm.