Pigeon Loft

Copywriting, online marketing

Sarah Oxley

+31628169361

E-mail

Website

Ruimte: G1.16

Pigeon Loft is een expert op het gebied van digitale communicatie en biedt doordachte en effectieve Engelse online marketingdiensten vanuit de Vechtclub XL in Utrecht.

 

Online marketing services

Sarah Oxley is de eigenaresse van Pigeon Loft. Sarah is een proactieve, creatieve online communicatiespecialist met tien jaar ervaring in het werken voor goede doelen en bedrijven om de online aanwezigheid te verbeteren. Ze is gespecialiseerd in het leveren van goed onderzochte copywriting, contentcreatie en strategiediensten aan sociaal bewuste organisaties in Utrecht en daarbuiten.

Daarnaast is ze ook een grafisch ontwerper, werkend onder de naam Longfeltwant. Hier focust ze op zeefdruk en geeft hier ook workshops over.

Door deze twee werelden samen te brengen, runt ze Utrecht Print Exchange – een community voor printmakers en printliefhebbers in Utrecht en omgeving. Daar organiseert en promoot ze regelmatige ontmoetingen met sprekers en schrijft ze een blog met printmakers en andere inhoud die relevant is voor de gemeenschap.