Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meet Up: Auteursrecht door Pictoright

30 mei 2018- 10:00 - 11:30

Gratis
Workshop bij Vechtclub XL

AUTEURSRECHT INFORMATIE BIJEENKOMST

Op woensdag 30 mei geeft Pictoright een presentatie over auteursrecht en over hun dienstverlening in Vechtclub XL. Wat is auteursrecht? Wat zijn je rechten als maker van visueel werk? En wat mogen anderen wel en niet met je werk doen?

Auteursrechtenorganisatie Pictoright geeft eerst een presentatie van 30/45min en daarna is er ruim de tijd voor vragen. Deelname is gratis. Graag aanmelden via: https://goo.gl/forms/s8BoYMRUUVG7S4Qz2

Pictoright is de auteursrechtenorganisatie voor visuele makers in Nederland: illustratoren, beeldend kunstenaars, grafisch ontwerpers, fotografen, architecten en andere beeldmakers (of hun erfgenamen). Deze beeldmakers kunnen zich kosteloos bij Pictoright aansluiten om aanspraak te maken op de collectieve vergoedingen waar zij recht op hebben. Daarnaast kunnen kunstenaars Pictoright opdracht geven om hun rechten te beschermen en vergoedingen te innen voor het gebruik van hun werk.

Pictoright is een stichting zonder winstoogmerk die door de overheid is aangewezen voor de inning en verdeling van collectieve rechten. Pictoright exploiteert ook individuele auteursrechten, verleent juridische bijstand, fungeert als vraagbaak en zet zich in voor een betere auteursrechtelijke positie van beeldmakers.

Gegevens

Datum:
30 mei 2018
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/2044559589202762/

Locatie

Vechtclub XL
Europalaan 2B
Utrecht, Utrecht 3526 KS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Vechtclub XL
Telefoon:
06-24 20 28 93
E-mail:
info@vechtclub.nl
Website:
https://www.vechtclubxl.nl