Bij Vechtclub XL kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken in onze kas. Daarnaast beschikken we over twee vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten. Heb je interesse in het huren van een ruimte voor meer informatie zie hier ons uitgebreide verhuurboek met alle huurmogelijkheden. Verder kun je ook contact opnemen op via verhuur@vechtclubxl.nl of 06-24202893.

 

Ondanks dat alle ruimtes in Vechtclub XL momenteel verhuurd zijn, komt er nog wel eens een werkplek vrij. Ben je geïnteresseerd? Dan is het verstandig om ons aanmeldformulier in te vullen. Zo kunnen we je terugvinden als er een passende ruimte voor je bedrijf vrij komt.

XB1A6693

Bij het selecteren van onze huurders letten we op de volgende eigenschappen:

  • Je vakgebied is te bestempelen als een toegepast creatief beroep of is hieraan ondersteunend.
  • Je bent gemotiveerd om samenwerkingen aan te gaan met andere ondernemers waaronder huurders van Vechtclub XL en staat open voor de integratie van verschillende disciplines.
  • Je neemt met je bedrijf actief deel aan het economisch verkeer en voorziet jezelf grotendeels in je levensbehoefte vanuit de in Vechtclub XL gevestigde onderneming (dus géén amateurs en hobbyisten).

Bovendien streven we naar een gevarieerde huurderssamenstelling en richten we ons op:

  • Diversiteit in disciplines binnen de creatieve industrie
  • Diversiteit in segmenten binnen de creatieve industrie (starters en gevestigde bedrijven)
  • Het bewerkstelligen van een waardeketen: De weg die een (creatief) product aflegt  — van het bedenken naar het maken, naar het verspreiden onder publiek of afzetmarkt — dient zo volledig mogelijk afgelegd te kunnen worden binnen Vechtclub XL.

Interesse? Vul onze vragenlijst voor nieuwe huurders in!