Bij Vechtclub XL kun je een vaste werkruimte huren of voor een korte periode flexwerken in onze kas. Daarnaast beschikken we over twee vergaderruimtes en een grote zaal voor events en bijeenkomsten. Heb je interesse in het huren van een ruimte voor meer informatie zie hier ons uitgebreide verhuurboek met alle huurmogelijkheden. Verder kun je ook contact opnemen op via verhuur@vechtclubxl.nl of 06-24202893.

 

Momenteel zijn we 100% verhuurd. Heb je interesse? Vul dan hier de vragenlijst in. Wanneer er een ruimte beschikbaar komt kijken we wie er geschikt is op basis van het gewenste aantal vierkante meters en de mix aan disciplines.

Een groot deel van Vechtclub XL bestaat uit ontwerpstudio’s, animatie- en fotostudio’s en kantoren. Deze vaste werkruimtes variëren van 15 tot 540 vierkante meter en zijn zoveel mogelijk geclusterd om geluidshinder te voorkomen. Zo zijn er in compartiment G en E vooral stille en schone werkplekken. In de compartimenten C en D zijn zowel studio’s als lichte werkplaatsen te vinden en zal je af en toe het geluid van naaimachines, ovens of 3D-printers kunnen horen.

Archiware - studio Vechtclub XL
Studio Huren in Utrecht als creative ondernemer in Vechtclub XLfoto Pieter van den Boogert

Fotostudio Utrecht

Interesse? Vul onze vragenlijst voor nieuwe huurders in!